Fanlab

Klanten brouwen tot fans

Businesscoach naar businesscoach om je aanbod nog scherper neer te kunnen zetten. Een flink budget om te adverteren zodat je nieuwe leads kan verzamelen. En vervolgens nieuwe klanten te maken. 

Alleen weet jij hoe je van je klanten fans maakt die blijven terugkomen?

 

Je weet hoe je klanten moet maken, maar fans, dat is next level.

In mijn tienerjaren was ik fan van de band Tokio Hotel. Mijn hele slaapkamer hing vol met posters. Ik had alle cd’s (the good old time), bandshirts en stond te juichen te ze voor het eerst in Nederland kwamen voor een optreden. 

En kocht natuurlijk een kaartje.

Het maakte niet uit wat er uitkwam, ik stond in de rij ervoor.

Jij wilt dat dit ook met je klanten gebeurd. Dat het ze niet uitmaakt wat het precies inhoud, they want it. Jouw klanten willen jou voor geen goud missen.

De vraag is alleen, hoe doe je dat?

 

“Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.”

– Jos Burgers

Oke, helder, maar waar begin je?

Dat die fanbase er mag komen, dat is nu wel duidelijk. Alleen je loopt tegen een aantal dingen aan.

Jouw agenda zit vol genoeg

Dus om gelijk al je tijd in te stoppen, ja laten we wel wezen daar heb je geen tijd voor. Je wilt concrete stappen, die je uit kunt voerne in jouw bedrijf.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Dus waar begin je? Ga jij je funnels optimaliseren? Een welkomstpakket uitdenken? Processen meer automatiseren? Starten met een helder onboardingsdocument. Er zijn zoveel opties.

Wat als het lukt?

Ja, I know. Stel je voor dat inderdaad je klanten fans worden. enje daardoor maanden lang volgeboekt bent. Stel je voor dat je de omzetdoelen met gemak kan halen, je geen zorgen hebt hoe je voor meer vissen in de vijver kan zorgen. Stel je voor dat het lukt. Lekker bezig!

De overwhelm, niet weten waar je moet beginnen. Het is allemaal oke.

I’ll guide you.

 

Dit kun je verwachten…

Persoonlijke aandacht

Naast de mastermindsessies is er ook 1 op 1 begeleiding en zorgen wij er samen voor dat je echt verder komt. Kom je ergens niet uit? Dan kun jij altijd je vragen stellen. Die op werkdagen binnen 24 uur beantwoord worden.

Een helder stappenplan

Er is geen one size fits all als het gaat om klantbeleving. Maar we gaan wel werken met een stappenplan zodat je weet welke stappen je kunt zetten om fans te brouwen.

Simplicity

Klantbeleving zo doorvoeren zodat je simpel kan ondernemen. Ik geloof dat we het onszelf een stuk makkelijker mogen maken. En daar ga ik je bij helpen.

Dit gaan we niet doen…

High end investeringen

Ik wil dat jij je klantbleving kan optimaliseren zonder dat je hier gelijk een hypotheek voor moet afsluiten. We gaan dus voor een prijs die past bij wat het je gaat opleveren.

Een copy-paste verhaal

Ja, ik geloof in de kracht van templates. Ze moeten alleen wel je dienen en er voor zorgen dat jij als expert jouw authenticiteit behoudt. Jij bent immers geen ondernemer geworden om een copy te zijn van iemand anders.

Trucjes

Trucjes zijn heel leuk, als ze uitgevoerd worden door Hans Kazan of Hans klok. Zeker gaan we voor tips en ga ik je manieren laten zien hoe het kan. Trucjes laat ik alleen en de eerder genoemde experts over.

Pilotversie

Fanlab

Klanten brouwen tot fans

Inhoud

Het lab met video’s podcasts en werkboeken (twv 750 euro)

2x per maand een mastermindsessie (twv 250 euro)

3 1-op-1 calls (twv 300 euro)

Tutorialbibliotheek met alle how to’s (twv 500 euro)

Tijdelijke bonus: Livedag! (twv 100 euro) 

Geen € 1900, maar slechts

€400

De pilotversie start half februari. Tot die tijd neem ik je mee in alle voorbereidingen.

Jouw voordelen als je aan je start met het Fanlab

Stappenplan

Een helder stappenplan om jou te helpen die fanbase te bouwen.

Strategie

Naast praktisch, ook weten welke strategische stappen je kunt zetten.

Support

Masterminds & 1 op 1 call’s. Daarnaast is er ook een besloten community.

Bibliotheek

Een extra bibliotheek voor extra tips, templates en inspiratie.

Voor 16 februari is dit je bonus:

Livedag

We gaan een te gekke livedag houden met een dagvullend programma. Op deze livedag gaan we geïnspireerd worden als het gaat om klantbeleving. 

En daarnaast is dit natuurlijk het moment om echt met elkaar te netwerken. Je weet namelijk nooit welke samenwerking hier uit kan volgen.

 

Anno 2023 is het niet meer alleen wat je doet, maar wie je kent wat je helpt om een succesvolle onderneming neer kan zetten.

Frequently asked questions

01. Is dit programma voor mij geschikt?

Als je ondernemer bent die klanten heeft, dan is het Fanlab geschikt voor je. Fanlab is gericht op ondernemers die voor het overgrote deel online contact hebben met hun klanten. Ben jij ondernemer met alleen een stenen winkel? Dan is dit programma minder geschikt voor jou.

Ben jij VA en wil jij de klantbeleving van jezelf en die van je klanten verbeteren? Lekker bezig! Ook dan is Fanlab perfect voor jou!

02. Ik ben startende ondernemer, kan ik dit dan ook volgen?

Zeker kan je dit ook volgen. Het makkelijkst is om wel al een klant gehad te hebben. Hoe eerder jij aan je fanbase begint te bouwen, hoe meer voordeel je eruit kan halen. 

03. Kan ik in termijnen betalen?

Zeker is het mogelijk om in termijnen te betalen. Hiervoor kiest zelf welke betaaltermijn bij jou past.

04. Wanneer krijg ik toegang?

Vanaf 16 februari krijg je toegang tot de eerste content. Schaf je het Fanlab na 16 februari aan, dan heb je gelijk toegang tot de content!

05. Leg je ook de techniek uit?

Zeker leg ik de techniek ook uit! Je zult verschillende video’s vinden waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je alles op de juiste manier kan instellen.

Kun je een video niet vinden? Dan kun je een verzoek indienen!

 

06. Kan ik de sessies terugkijken?

Zeker kan dat! Een replay van alle mastermindsessies vind je in de online leeromgeving. Onze 1 op 1 calls ontvang je via de mail.

07. Hoelang behoud ik toegang tot het Fanlab

Je hebt twee jaar lang toegang tot alle content. Een maand daarvoor ontvang je van mij een mailtje met een kleine reminder.

08. Hoeveel tijd ben ik hier aan kwijt?

Houd rekening met ongeveer 1 tot 2 uur per week. Maar hoeveel tijd je erin wilt stoppen is natuurlijk helemaal aan jou.

09. Is er ook een optie om dit 1 op 1 te doen?

Zeker is die er, boek daarvoor een discovery call om die optie te bespreken.

10. Ik heb nog een andere vraag

Dat kan natuurlijk. Stuur een mailtje naar hi@heelscherp.nl en dan beantwoorden we hem voor je!